vlag-nederlands.png vlag-engels.png vlag-duits.png

AVIH organiseert bosbouwwedstrijden 2014

11 april 2014

Op 21 juni 2014 organiseert de AVIH de Nationale Bosbouwwedstrijden in Park Berg & Bos te Apeldoorn. De wedstrijden worden georganiseerd tijdens de Jacht Manifestatie die op 20, 21 en 22 juni plaatsvindt op hetzelfde terrein.


De bosbouwwedstrijden omvatten wedstrijden voor forwarders en rondhoutvrachtwagens. Deelnemers zullen hun krachten meten op de behendigheidsbaan, waar ze op verschillende disciplines worden getest. Uiteraard gaat het om het netste en snelste resultaat. Een onafhankelijke jury beslist! Elke ervaren forwarder machinist of vrachtwagenchauffeur kan meedoen. Om het wedstrijdelement te verhogen zal niemand op een eigen machine rijden. Uiteraard kunnen deelnemers eerst een testrit met de wedstrijdmachine over het parcours rijden voordat ze beginnen.


Naast de bosbouwwedstrijden is er tijdens de jachtmanifestatie nog veel meer te beleven op het terrein zoals: de jachtbeurs zelf en de motorzaagwedstrijden van het Axetreme team. Aan het eind van de dag is er een prijsuitreiking waar voor de beste 3 deelnemers een leuke prijs staat te wachten. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue waar deelnemers, vrijwilligers, sponsors en andere genodigden onder het genot van een hapje en een drankje kunnen terugkijken op een leuke dag!


Voor meer informatie check de website: bosbouwwedstrijden.nl
of schrijf u in via ons inschrijfformulier 

Overige vragen bij:info@bosbouwwedstrijden.nl

 

AVIH BosBouwWedstrijden 2014


Interessant? Delen!

Deze site maakt gebruik van cookies. Het betreft met name functionele cookies, om de site te kunnen laten functioneren en voor uw gebruiksgemak.