vlag-nederlands.png vlag-engels.png vlag-duits.png

Goed nieuws over Nederlandse biomassa

27 oktober 2015

AVIH brengt een nieuwe brochure uit met 18 vragen en antwoorden over het gebruik van Nederlandse biomassa.

De omschakeling van fossiele energie naar duurzame energie vergt nog veel inspanning. Niet alleen in de techniek en organisatie maar, misschien nog wel belangrijker, ook in het begrijpen en communiceren waar het over gaat.

De brancheorganisatie Algemene Vereniging Inlands Hout (AVIH) wil daaraan een bijdrage leveren met een nieuwe brochure die vragen en antwoorden laat zien over het gebruik van Nederlandse biomassa. 

1_GoedNieuwsOverNLBiomassa.jpg
Vanuit praktijkkennis van de bos-, hout- en biomassamarkt geeft de brochure antwoord op vragen zoals:

Waarom is duurzaamheid niet wettelijk geregeld? Zijn er geen nuttigere toepassingen voor biomassa? Blijven de bossen wel overeind? Hoe staat het met de prijs- en leveringszekerheid op termijn? Kost het niet meer energie dan erin zit?

Natuurlijk zullen er vragen overblijven. Maar de AVIH verwacht door het delen van kennis, politiek, beleid, initiatiefnemers, toezichthouders, adviseurs en bedrijfsleven te helpen een succes te maken van nieuwe initiatieven om over te schakelen naar biomassa als bron van duurzame energie.

De brochure kunt u hier in PDF inzien en kan ook worden toegestuurd voor bijvoorbeeld bijeenkomsten. Voor inlichtingen: tel: 030 - 6930040.

 

 Interessant? Delen!

Deze site maakt gebruik van cookies. Het betreft met name functionele cookies, om de site te kunnen laten functioneren en voor uw gebruiksgemak.