vlag-nederlands.png vlag-engels.png vlag-duits.png

ErBo regeling

De Erkenning Bosaannemers regeling  is specifiek voor de Nederlandse bosbouwaannemers ontwikkeld. Het doel van deze regeling is om de professionele gekwalificeerde aannemers van boswerk te kunnen onderscheiden van 'andere' bedrijven die ook wel eens een boom omzagen. 

Boswerk is specialistenwerk. Het is belangrijk dat die voor boseigenaren en andere opdrachtgevers goed herkenbaar in de markt zijn. De ErBo regeling  staat voor kwaliteit van het aannemersbedrijf, zowel op sociaal, maatschappelijk als professioneel gebied. De ErBo bedrijven worden allemaal tenminste een keer per jaar tijdens de werkuitvoering bezocht. Door de onafhankelijke controleur worden zij op een groot aantal controlepunten beoordeeld.

Aannemers die geïnteresseerd zijn om ErBo erkend te worden, kunnen daarvoor het beste het ErBo document lezen, daarin staat exact hoe het in zijn werk gaat. Voor meer informatie kunt u terecht bij SKBNL 


Interessant? Delen!

Deze site maakt gebruik van cookies. Het betreft met name functionele cookies, om de site te kunnen laten functioneren en voor uw gebruiksgemak.