vlag-nederlands.png vlag-engels.png vlag-duits.png

Diensten

Wilt u weten waarom een lidmaatschap bij de AVIH belangrijk voor u is? Hieronder leest u wat wij voor u en uw onderneming doen!

 1. Belangenbehartiging:
  De AVIH is de enige vereniging die in de volle breedte opkomt voor de belangen van de Nederlandse ondernemers in de bos- en houtsector.  Bos- en houtondernemers hebben met veel wetten en regels te maken. Wij willen dat ze daar zo min mogelijk last van hebben en hun werk goed kunnen doen, zonder dat dit ten koste gaat van de kostbare natuur. Daarom lobbyen we actief op internationaal, Europees, nationaal en regionaal gebied. We houden ons actief bezig met het mobiliseren van hout, be- en ontbossing en bescherming van biodiversiteit.
   
 2. Netwerk:
  De AVIH biedt haar leden een uitgebreid netwerk in de bos- en houtsector. Niet alleen een netwerk van ondernemers, maar ook andere instanties die in onze sector actief zijn. De AVIH leden staan aan het begin van de houtketen en de AVIH heeft daarmee nationaal maar ook internationaal een breed netwerk waar leden toegang toe hebben.
   
 3. Bijdragen aan beleid, onderzoek en onderwijs:
  AVIH hecht belang aan kennisoverdracht en het leveren van inzicht over de werking van de Nederlandse markt voor bos en hout. De AVIH kan een bijdrage leveren aan scholing, maar organiseert ook zelf cursussen waar nodig. De AVIH kijkt vooruit en is continu actief om de positie van de ondernemers te versterken.
   
 4. Aanspreekpunt:
  Leden kunnen met al hun vragen altijd terecht bij de AVIH. Wij denken vanuit onze kennis en expertise graag met u mee of voorzien u van de benodigde informatie. Tegelijkertijd is de AVIH ook een aanspreekpunt naar de buitenwereld. Wij werken aan de positie en de ontwikkeling van de branche in het algemeen. Ook niet leden kunnen bij ons terecht met hun vragen, maar betalen hiervoor € 50,- per vraag.
   
 5. Extra Ledenvoordeel:
  • Leden hebben onbeperkt toegang tot het AVIH netwerk, waaronder 2x per jaar een ledenbijeenkomst met excursie
  • Leden kunnen ten alle tijde terecht bij de AVIH voor vragen en advies
  • Leden worden op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen die van belang zijn voor de sector
  • Leden worden gratis vermeld op de AVIH biomassakaart
  • Leden krijgen korting bij speciale acties, cursussen of verkoop van items
  • Leden krijgen korting bij het plaatsen van advertenties bij "Vraag & Aanbod" op de AVIH website

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen, bel of mail ons dan gerust!
Bel 030 693 0040 of mail naar info@avih.nl.


Deze site maakt gebruik van cookies. Het betreft met name functionele cookies, om de site te kunnen laten functioneren en voor uw gebruiksgemak.