vlag-nederlands.png vlag-engels.png vlag-duits.png

word-lid-button.pngLid worden

Wat levert lid worden u op?

  • Leden hebben onbeperkt toegang tot het AVIH netwerk, waaronder 2x per jaar een ledenbijeenkomst met excursie
  • Leden kunnen ten alle tijde terecht bij de AVIH voor vragen en advies
  • Leden worden op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen die van belang zijn voor de sector
  • Leden worden gratis vermeld op de AVIH biomassakaart
  • Leden krijgen korting bij speciale acties, cursussen of verkoop van items
  • Leden krijgen de eerste advertentie op “Vraag en Aanbod” gratis, daarna korting op het plaatsen van advertenties op de AVIH website

 

Spreekt de AVIH u aan en wilt u de sector ondersteunen? 
Wordt dan lid van de AVIH! Lid worden is heel simpel!

Door op de button rechtsboven te klikken en het formulier in te vullen, kunt u zich als lid aanmelden! Binnen enkele dagen krijgt u een bevestiging van ons en nemen wij contact met u op!

De AVIH kent diverse varianten:

  • Bedrijfslidmaatschap:

Dit is weggelegd voor ondernemers wiens bedrijf de handel in en/of het bewerken en verwerken van hout in de ruimste zin en van inlands hout in het bijzonder omvat. Volwaardige leden hebben stemrecht. Kosten voor het lidmaatschap zijn afhankelijk van de omzet.

  • Kosten lidmaatschap

De sterkste schouders dragen de zwaarste lasten, dat is ook het principe bij de contributieregeling die de AVIH hanteert.

Voor iedereen geldt:
(alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW)

AVIH contributie tabel

 Statuten AVIH

 
Bedrijven die de CAO bos en natuur hanteren, betalen per werknemer een bedrag voor de CAO belangen behartiging. Dit wordt jaarlijks aan het begin van het jaar door de voorzitter vastgesteld. 

Bedrijven die de CAO hout hanteren, betalen een aandeel in de kosten van AVIH’s buitengewoon lidmaatschap van de VVNH. Deze kosten bedragen voor de omzetklassen 1 en 2: € 100,--, klasse 3: € 150,--, klasse 4: € 175,--, klasse 5: € 225--, klasse 6: € 250-- en klasse 7: € 260,-- per jaar. U ontvangt daarvoor – rechtstreeks van de VVNH – alle schriftelijke informatie zoals die ook aan de overige leden van de VVNH wordt verzonden inclusief CAO hout berichten. Uiteraard heeft u ook het recht om kringbijeenkomsten van de VVNH bij te wonen.

Omdat de AVIH hecht aan gekwalificeerde ondernemers wordt van bedrijven die actief zijn in de bosexploitatie verwacht dat ze binnen 1 jaar na aanmelding zijn erkend op grond van de ErBo regeling. 

Meer informatie zie: www.skbnl.nl 

  • Geassocieerd lid worden kan ook!  
Wilt u het werk van de AVIH ondersteunen? Of heeft u als bosbezitter (zoals bijv. een gemeente) of andere betrokkenen (zoals bijv. toeleverancier of een scholingsinstelling) er belang bij om kennis te nemen van de activiteiten en opvattingen van de AVIH? Dan kunt u geassocieerd lid worden!
- Voor toeleveranciers van bosbouwmaterialen geldt een tarief van minimaal € 530,-- per jaar.
- Voor alle overigen geldt een tarief van € 390,-- per jaar.
 
Geassocieerd leden ontvangen alle voor leden bestemde informatie en worden uitgenodigd op ledenvergaderingen. Zij hebben geen stemrecht.
  • Student/Docent lidmaatschap:
Studenten en docenten in het middelbaar of hoger beroepsonderwijs of aan de universiteit kunnen op persoonlijke titel lid worden van de AVIH. Student/Docent leden hebben geen stemrecht, maar hebben wel toegang tot het AVIH netwerk en de ledenvergaderingen. 
 
Kosten voor studenten € 30,-- 
Kosten voor docenten € 100,--
 

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen, bel of mail ons dan gerust!
Bel 030 - 693 0040 of mail naar info@avih.nl.

 


Deze site maakt gebruik van cookies. Het betreft met name functionele cookies, om de site te kunnen laten functioneren en voor uw gebruiksgemak.